LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

kvinna vid datorskärm

Golvvärmeförfrågan

Golvvärmeförfrågan/ Checklista

Vi på LK hjälper dig med ditt projekt. Vår kunskap och erfarenhet garanterar dig trygghet, komfort och bästa möjliga totalekonomi i många år.

Den normala gången på ett projekt brukar vara enligt följande:

  1. Du tar kontakt med din lokala installatör/rörläggare.

  2. Ni träffas, går tillsammans igenom ditt projekt och bestämmer var ni vill ha golvvärme och diskuterar förutsättningarna.

  3. Därefter tar installatören kontakt med oss på LK som hjälper till med en preliminär materialspecifikation på det som går åt just till ditt projekt.

  4. Installatören tar kontakt med dig igen, ni går igenom projektet och de lösningar som valts. Här får du även en offert på material och arbete av installatören.

  5. När ni bestämt er och är överens, då kontaktar installatören LK för projektering. Allting sammanställs i en projektmapp som vi kallar ”LK Värmehandlingar”. Där får du ritning, beräkning, materialspecifikation samt alla nödvändiga monteringsanvisningar för ditt projekt, samtidigt som den kan utgöra en värdefull checklista.  

Förfrågan

Du kan också skicka in ditt projekt direkt till oss på LK för att få ett lösningsförslag på golvvärme. Det kan du sedan ta med dig till din lokala återförsäljare.