LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Serviceverkstad

LK Serviceverkstad i Gävle är auktoriserad för service, kalibrering och reparation av LK Pressverktyg.

Genomgripande systemtänkande

Genom att LK Systems har ett genomgripande systemtänkande vet vi att varje del är betydelsefull för en säker helhet. Det gäller inte minst pressverktygen för att sammanfoga rör och kopplingar.

Snabb och kunnig service med egen verkstad

LK Serviceverkstad i Gävle är auktoriserad för service, kalibrering och reparation av LK Pressverktyg.

Genom att LK Systems har ett genomgripande systemtänkande vet vi att varje del är betydelsefull för en säker helhet. Det gäller inte minst pressverktygen för att sammanfoga rör och kopplingar. För att dina pressverktyg ska fungera bra i krävande arbetsmiljöer är det viktigt att de genomgår årlig service, likaså bör pressbackarna kontrolleras årligen. Det ger säkra installationer.

Vi har därför öppnat en egen serviceverkstad specialiserad på just våra pressverktyg, med certifierade och erfarna servicetekniker. Med vår serviceverkstad tar vi ett helhetsansvar för LK Pressverktyg, vilket gör att du alltid får snabb och kunnig service.

Kalibrering

Vi kontrollmäter, justerar och säkerställer att ditt pressverktyg verkar inom erforderligt pressområde.
Vi kan märka din maskin i samband med service, lasergravera den enligt önskemål.

Service

Vi utför service på ditt pressverktyg enligt noga fördefinierade program. Vi kontrollerar också att slitage på samtliga pressbackar håller sig inom givna toleranser.

Reparation

Vi reparerar trasiga eller slitna pressverktyg. Innan arbetet utförs återkopplar vi till dig med ett kostnadsförslag. I regel utför vi reparationen omgående så att du snabbt får pressverktyget åter.

Boka service

För att pressverktygen ska fungera bra i krävande arbetsmiljöer är det viktigt att de genomgår årlig service, likaså bör pressbackarna kontrolleras årligen.

Registrera ditt pressvektyg

Registrera ditt LK pressverktyg här så får du automatiskt kallelse till årlig service.