LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

LK webbinarier

Matnyttigt från VVS-branschen

Inspireras av våra produktutvecklare och branschkunniga kollegor. Under webbinarierna ger vi dig matnyttig information från VVS-branschen och du har även möjlighet att delta i diskussioner och frågestunder.

Tack till alla som var med! Inom kort kommer webbinariet vara tillgängligt för en valfri repris. I mars är det dags för nästa tema som handlar om kulvert. 

Golvvärme i flerbostadshus

Under webbinariet förklarar vi varför golvvärme bör övervägas som uppvärmningssystem i framtidens flerbostadshus. Vi ger dig också konkreta exempel på golvvärmesystem, utmärkta för flerbostadshus.

På agendan:

  • Från lyx till standard
  • Varför golvvärme i flerbostadshus?
  • Några exempel på lämpliga golvvärmesystem utifrån byggmetod
  • LK IsoMax, en unik produkt för fullisolerade stammar

Kommande webbinarier 2024

LK Systems är en tongivande aktör inom VVS. Vi verkar inom en spännande värld där beprövade LK-klassiker delar rampljuset med innovativa nyheter som tar branschen vidare. Vi lotsar dig genom vårt omfattande utbud av systemlösningar och produkter.

Kulvert - Systemlösningar

Vi går igenom olika systemlösningar på kulvert. Bl.a. materialtyper och olika kopplingsalternativ. Vi diskuterar energieffektivitet och mycket mer!

Kommer i mars

LK Rumsreglering Arc

Vi går igenom LK Arc och visar vilka olika möjligheter och designer som golvvärmesystemet erbjuder.

Kommer i maj

Kulvert - renovera, byt ut

Vi redovisar tekniska lösningar och möjligheterna till besparingar vid renovering och utbyte av befintliga kulvertsystem ur ett värmeförlustsperspektiv.

Kommer i september