LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

blått vatten

Om oss

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem

Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Sedan 1910 har vi varit verksamma på den Skandinaviska VVS-marknaden och genom att ständigt vara lyhörda för marknadens behov och arbeta nära branschens samtliga aktörer har vi utvecklat ett unikt systemtänkande. Idag är våra VVS-lösningar ett självklart förstahandsval för många. Det är vi stolta över. Samtidigt som det sporrar oss att förändra och förbättra än mera, och att fortsätta ta fram marknadens bästa produkter och system.

Organisationen

Hög produkttillgänglighet är A och O för oss som tongivande leverantör. Därför bearbetar vi aktivt grossistledet för att våra produkter alltid ska finnas tillgängliga via samtliga VVS-grossister i landet.

Vår försäljning sker via strategiskt lokaliserade säljkontor och stöds av en kraftfull central marknadsbearbetning. En stab av tekniskt kunniga och branschvana säljare, fördelade på fem nyckelorter i Sverige, bearbetar VVS-marknadens samtliga aktörer; beställare, byggherrar, grossister, konsulter och installatörer.

För att möta marknadens behov av tekniskt stöd och snabb service har vi en effektiv organisation med kapacitet och kunskap att ta hand om såväl stora som små kunder. Totalt är nästan 30 personer runt om i landet sysselsatta med att ge bästa möjliga tekniska support. Från vårt logistikcenter hanteras varudistributionen effektivt till våra kunder.

Produkter och system

Det som gör oss så framgångsrika är att vi säljer egenutvecklade VVS-system och samtidigt är generalagent för en rad marknadsledande europeiska varumärken.

Sortimentet består främst av system för radiator- och golvvärme, tappvatten och avlopp, samt olika typer av rör och rörkopplingar. Inom bolaget finns också en avancerad prefabavdelning som tillverkar skräddarsydda VVS-konstruktioner till rörentreprenörer och OEM-kunder.

Våra produktutvecklare arbetar med fokus på systemutveckling och användarvänlighet, vilket ger lösningar som präglas av kostnadseffektivitet, miljötänkande och rationella installationer. Några exempel är golvvärmesystemet LK Golvvärme och PE-X-rörsystemet LK Universal för både värme och vatten.

personal från LK

Här ser du alla som jobbar på LK Systems

Vi som jobbar här