LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

23 februari, 2023

Omedelbar upptäckt av vattenläckage

Vi presenterar LK CubicDetector som upptäcker vattenläckage och larmar om olyckan är framme.

LK CubicDetector

Nya LK CubicDetector upptäcker läckage och larmar direkt om olyckan är framme.

Tillsammans med vattenfelsbrytaren LK CubicSecure kan enheten även stänga av vattenflödet. Detektorn placeras i riskområden som kök och tvättrum.

  • Upptäcker vattenläckage
  • Larmfunktioner via wifi
  • Fungerar även fristående
  • Mäter luftfuktighet och temperatur

LK CubicDetector

LK CubicDetector är en läckagedetektor som kan känna av vattenläckage på ett lokalt område. LK CubicDetector placeras där läckage kan uppstå, exempelvis i ett köksskåp eller på golvet i en tvättstuga. Detektorn larmar anslutna mobiler och tillsammans med LK CubicSecure kan enheten stänga av vattenflödet för att förhindra vattenskador. LK CubicDetector varnar även vid låg temperatur och hög luftfuktighet. Detektorn kan användas helt stand-alone utan wifi och larmar då med en ljudsignal. Den kan kopplas ihop med vattenfelsbrytare LK CubicSecure eller användas på egen hand. 1882688 är själva detektorn och 1882687 är ett tillbehör som gör att man kan montera detektorn på ett lämpligt ställe och ha läckage detektionen till exempel under diskmaskinen.

LK CubicSecure

LK CubicSecure mäter ditt vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar ditt hem från skador orsakade av droppläckage och brustna vattenledningar. Den kompakta designen gör det enkelt att montera LK CubicSecure i skåp och trånga utrymmen. LK CubicSecure fungerar helt på egen hand och behöver inte någon uppkoppling mot internet. Vill man däremot få notiser om larm och möjligheten att se sin individuella vattenförbrukning behöver produkten kopplas upp mot Wi-Fi. När enheten är uppkopplad kan man styra LK CubicSecure på distans genom LK:s App. LK CubicSecure är utvecklad och tillverkad i Sverige med avancerad teknologi för vattenmätning.