LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Golvvärme support

Support för ditt golvvärmesystem

Denna sida är till för att ge dig tips och information kring rumsregleringen för ditt golvvärmesystem från LK. Vi är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av din golvvärme helt enkelt.

Termostat till golvvärme

Drift och underhåll av ditt golvvärmesystem

För att ett golvvärmesystem ska fungera optimalt krävs ett visst underhåll. Läs gärna igenom vår instruktion för Drift- och Underhåll för att försäkra dig om att grundförutsättningarna för ditt golvvärmesystem är korrekta. Denna instruktion hjälper dig även att förstå golvvärmesystemets uppbyggnad om du skulle känna dig osäker.

FAQ

Support för din rumsreglering

Börja med  att identifiera vilken av våra rumsregleringar som du har. Klicka sedan på det system som motsvarar ditt här nedan så tas du till dess respektive support-sida.

Reservdelar & tillbehör till LK Golvvärme

Reservdelar och tillbehör till LK Golvvärme

Webbshop för reservdelar

Reservdelar och tillbehör till LK Golvvärme.

Till webbshopen

Hämta installationsfiler

Analysera ditt värmesystem

Här kan du som användare av LK Rumsreglering ICS/ICS.2 ladda ner programvaran LK Analyzer ICS.2. Med hjälp av programmet kan man enkelt läsa in mätdata från LK Mottagarenhet ICS-W8, LK Mottagarenhet ICS-RF8 och den nyare LK Mottagarenhet ICS.2. Med programmet installerat kan man enkelt se inställda och verkliga temperaturer för de olika rumstermostaterna. Man kan också se signalstyrka för trådlösa rumstermostater, ventilställdonens läge, relästatus för cirkulationspump och panna, med mera.

Ladda ner LK Analyzer ICS.2

Styr din rumsreglering via mobilen

LK Webserver används till systemen LK Rumsreglering ICS.2 för att kunna övervaka och styra dessa via mobilen.

Gränssnittet är anpassat för mobiltelefon, surfplatta eller dator och nås via https://my.lk.nu eller via appen "LK AtHome" som finns för Android och Apple IOS.

Nedan hittar du en uppdatering för att få tillgång till det nya gränssnittet på den äldre modellen av webserver generation 1 (svart). Ladda först ner instruktionen och därefter installationsfilen.

Instruktion (svenska) | Instructions (English)

Download LK Webserver version 3.1.850 (installationsfil)