LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

man vid dator

BIM

Byggnadsinformationsmodellering

MagiCAD

Rita in produkter för LK Golvvärme och LK Universal med MagiCAD för AutoCAD

Vi har tillsammans med MagiCAD utvecklat ett pluginprogram för tappvatten och golvvärme. Programmet underlättar valet av LK fördelare och skåp vid VVS-projektering i MagiCAD. När valet av fördelare och skåp är gjort i programmet importeras en 3D-ritning av skåp och fördelare samt teknisk data till MagiCAD-projektet. Det finns också en funktion som sammanställer allt material från LK i projektet.

LK Systems MagiCAD Plugin
MagiCloud

MagiCloud

LK Systems rör, kopplingar, skåp och golvvärmeprodukter finns att ladda ner som 3D-objekt i MagiCloud. Dessa är kompatibla med både Revit och MagiCAD för Revit.

Ladda ner LK Systems produkter
BIM object

BIM object

LK Systems produkter finns även tillgängliga hos BIM object. Filerna är kompatibla med AutoCad, ArchiCAD och Revit med flera.

Ladda ner LK Systems produkter

Filmen visar hur du enkelt väljer in LK:s produkter i MagiCAD