LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Teknisk Armatur

Teknisk Armatur

För trygga och säkra hem

LK Teknisk Armatur är ett sortiment både för undercentraler och villor. Här finns även högteknologiska produkter så som vattenfelsbrytare och mätare, tappvattenarmatur och värmearmatur.

CubicSecure

LK CubicSecure - innovativ vattenfelsbrytare

LK CubicSecure mäter vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar bostäder från skador orsakade av droppläckage och brustna vattenledningar. LK CubicSecure kopplas enkelt upp mot wifi och ger då notiser om larm och möjligheten att se den individuella vattenförbrukningen. Läs mer om LK CubicSecure här.

Vattenfelsbrytare

LK CubicDetector - larmar vid läckage

LK CubicDetector placeras där läckage kan uppstå, exempelvis i ett köksskåp eller på golvet i en tvättstuga. Detektorn larmar anslutna mobiler och tillsammans med LK CubicSecure kan enheten stänga av vattenflödet för att förhindra vattenskador. LK CubicDetector varnar även vid låg temperatur och hög luftfuktighet. Detektorn kan användas helt stand-alone utan wifi och larmar då med en ljudsignal.

En smart försäkring mot vattenskador

Förebyggande åtgärder ligger försäkringsbolagen varmt om hjärtat. Vattenskador står för betydande utgifter i deras värld, upp emot 5 miljarder årligen. De flesta försäkringsbolag ger dig därför sänkt premie om du installerar en Vattenfelsbrytare. Vattenfelsbrytare är ett lika klokt säkerhetsval som jordfelsbrytare. Både CubicSecure och CubicDetector ger dig en bra försäkring mot vattenskador. En mångsidig lösning för ett tryggt och säkert hem!

LK CubicSecure

Vattenfelsbrytare

LK CubicSecure mäter vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar bostäder från vattenskador.

LK CubicMeter

Mätare

Ett intelligent vattenmätarsystem för bostadsägare som möjliggör delmätning kostnadseffektivt. Den unika designen gör att den kan installeras på befintliga rör.

Tappvattenarmatur

Tappvattenarmatur

Tekniska armatur avsedd för tappvatten med till exempel Blandningsventiler, ventilkombinationer, termiska VVC-ventiler osv.

Värmearmatur

Värmearmatur

Teknisk armatur avsedd för värmeinstallationer med Pumpgrupper, shuntar, shuntautomatik, påfyllningsventiler osv.

LK CubicSecure

Med marknadens minsta byggmått mäter LK CubicSecure vattenflödet i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar bostäder från skador orsakade av droppläckage och brustna vattenledningar.

LK Parallellkopplad Vattenmätarkonsol

LK Parallellkopplad Vattenmätarkonsol lämpar sig väl för större byggnader och flerbostadshus då vattenmätaren är möjlig att demontera samtidigt som vattenflödet är igång genom andra mätarna.