LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Teknisk Armatur

Teknisk Armatur

För trygga och säkra hem

LK Teknisk Armatur är ett sortiment både för undercentraler och villor. Här finns även högteknologiska produkter så som vattenfelsbrytare och mätare, tappvattenarmatur och värmearmatur.
CubicSecure

Innovativ övervakning av tappvattensystem

LK CubicSecure mäter vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar bostäder från skador orsakade av droppläckage och brustna vattenledningar. LK CubicSecure kopplas enkelt upp mot wifi och ger då notiser om larm och möjligheten att se den individuella vattenförbrukningen. 

Vattenfelsbrytare

En smart försäkring mot vattenskador

Förebyggande åtgärder ligger försäkringsbolagen varmt om hjärtat. Vattenskador står för betydande utgifter i deras värld, upp emot 5 miljarder årligen. De flesta försäkringsbolag ger dig därför sänkt premie om du installerar LK Vattenfelsbrytare. Vattenfelsbrytare är ett lika klokt säkerhetsval som jordfelsbrytare. 

LK CubicSecure

Vattenfelsbrytare

LK CubicSecure mäter vattenflöde i realtid och upptäcker vattenläckor omedelbart. Vattenfelsbrytaren skyddar bostäder från vattenskador.

LK CubicMeter

Mätare

Ett intelligent vattenmätarsystem för bostadsägare som möjliggör delmätning kostnadseffektivt. Den unika designen gör att den kan installeras på befintliga rör.

Tappvattenarmatur

Tappvattenarmatur

Tekniska armatur avsedd för tappvatten med till exempel Blandningsventiler, ventilkombinationer, termiska VVC-ventiler osv.

Värmearmatur

Värmearmatur

Teknisk armatur avsedd för värmeinstallationer med Pumpgrupper, shuntar, shuntautomatik, påfyllningsventiler osv.

LK CubicSecure

LK Parallellkopplad Vattenmätarkonsol