LK Systems Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Prefab

Från idé till färdig produkt

Prefabricering ger dig tidsbesparande, säkra och lönsamma installationer

LK är med dig från start till mål med kvalitetstänkande i alla led. Våra konstruktörer har ett stort tekniskt kunnande och monteringen sker i egen produktionsanläggning.

Sortiment

VVS-detaljer fogas samman till större enheter eller hela system. I produktionen används främst material som PE-X, AluPex, PP-R och PEH. Samtliga produkter tillverkas med gällande branschregler som standard.

Allt kan prefabriceras

LK Prefab har erfarenheten och kompetensen som krävs för att prefabricera nästan alla VVS-lösningar. Till exempel vattenmätarskåp, fördelarskåp, våtrumskassetter, stamledningar och avloppsgrodor.

Effektivisera byggprocessen

Installatören behöver endast montera och koppla in en färdig produkt. Tidsvinsten mot att montera alla enskilda komponenter som ingår i en produkt är enorm och svinn och spill upphör att existera. 

Gör rätt från början

Vi är med redan på planerings- och konstruktionsstadiet och kan därför erbjuda VVS-lösningar som är rätt från början.

Våra erfarna konstruktörers material- och komponentval garanterar dig totallösningar som fungerar i verkligheten.

Hanteringen på byggplatsen blir minimal

Förutom snabbare installationstider får du minskade lagerkostnader då vi levererar tydligt märkta kollin, till rätt plats i rätt tid. Varje sändning packas så att den manuella hanteringen på byggplatsen blir minimal. Inköp underlättas, leveranskontrollen blir smidigare och administrationen enklare. Berätta om ditt projekt så skräddarsyr vi en effektiv lösning, allt från enstaka enheter till riktigt stora volymer.

Kontakta våra duktiga projektledare så hjälper de dig vidare. Välkommen!

Gå direkt till...