Golvvärme

LK Golvvärme

Vi har golvvärme för alla sorters bjälklag och även specialvarianter när det är lågt i tak. I över 30 år har vi på LK Systems levererat vattenburen golvvärme. Under den här tiden har vi utvecklat och förfinat vårt golvvärmesystem så att det har blivit både ekonomiskt, tryggt och komfortabelt. Och dessutom lätt att installera.

Välj rätt golvvärme - som passar dina behov

LK Golvvärme fungerar precis lika bra i nyproduktion som renovering. Förutom alla olika förläggningssätt så har vi ett brett sortiment av tillbehör för din golvvärme i form av rumsreglering, skåp, shuntgrupper etc. Röravståndet går även att variera så att varje rum får exakt den värme det behöver.

Med LKs vattenburna golvvärme, kan du välja vilket övergolv som helst, tänk bara på att alltid följa fabrikantens anvisningar!

Komplett golvvärme

LK Systems tillverkar inte bara produkter utan hela systemlösningar för vattenburen golvvärme. Det gör det enklare att få alla pusselbitarna på plats, och du slipper att plötsligt upptäcka att någon liten bit saknas. Vi står bakom dig som kund och du är alltid välkommen med frågor och synpunkter. 

Vanliga frågor om golvvärme

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om vattenburen golvvärme.

FAQ Golvvärme